Tarangire & Ngorongoro Krater

Vanaf €520
2 dagen / 1 nacht
Zanzibar – Arusha – Tarangire – Karatu – Ngorongoro Crater – Kilimanjaro Airport – Zanzibar

Dit is een korte, maar intense reis voor enthousiaste liefhebbers van dieren in het wild. Twee lange dagen observeer je de bewoners van twee verschillende en levendige beschermde gebieden in Noord-Tanzania. Je zal ontdekken waarom de Afrikaanse savanne van Tarangire National Park het “land van reuzen” wordt genoemd.

De wereldberoemde Ngorongoro Krater, met zijn enorme kuddes inwoners en adembenemende, unieke landschap, biedt een grote kans om alle vertegenwoordigers van de Big Five Afrikaanse dieren te zien. En mis de kans niet om de Masai-stam te ontmoeten. Voel je één met de ongerepte natuur. Een onvergetelijke ervaring!

Je programma voor Tarangire en Ngorongoro Krater:

Dag 1: Zanzibar – Tarangire National Park – Karatu
 • Rijafstand: 200 km
 • Rijtijd: 4-4,5 min
 • Activiteiten: jeep-safari; Masai stam excursie (optioneel)

Je reis naar het hart van Afrika begint met een vroege ophaalservice (rond 05:00 uur) bij de receptie van het hotel door onze chauffeur. Daarna ga je naar het vliegveld voor een ochtendvlucht naar Arusha, waar onze safari-gids reikhalzend uitkijkt om je mee te nemen op een spannende reis naar Tarangire National Park.

In dit echte ‘land van de reuzen’ zul je versteld staan van de grote kuddes olifanten en torenhoge baobabs die het landschap van het park domineren. Houd je ogen open voor verschillende antilopen, giraffen, bavianen, leeuwen, wrattenzwijnen, exotische vogels en andere ongelooflijke dieren in het wild terwijl je aan een onvergetelijke jeep-safari door het park begint. Je lunch wordt geserveerd op een pittoreske picknickplaats met een adembenemend uitzicht op de Tarangire-rivier.

Optionele Masai-stamexcursie

Nadat je het park in de late namiddag hebt verlaten, gaat je avontuur verder met een bezoek aan een traditioneel Masai-dorp. Dompel jezelf onder in hun unieke cultuur en gewoonten, terwijl je getuige bent van het dagelijkse leven van deze authentieke Afrikaanse mensen. Verken de traditionele Masai-huizen, bewonder hun kleding en sieraden en doe zelfs mee aan hun dansen en liedjes.

Sluit je dag in stijl af, omringd door de weelderig groene heuvels van Tanzania, in onze authentieke landelijke eco-lodge. Onze lodge ligt naast een biologische koffieplantage, op slechts een steenworp afstand van het Ngorongoro Conservation Area, je bestemming voor morgen.

 • Overnachting: Hhando Coffee Lodge
 • Maaltijden: lunch, diner

Dag 2: Karatu – Ngorongoro – Kilimanjaro Airport – Zanzibar

 • Rijafstand: 290 km
 • Rijtijd: 6-6,5 uur
 • Activiteiten: jeep-safari

Deze ochtend begint je reis met een panoramische rit naar het uitkijkpunt van de krater, waar je gefascineerd zult zijn door het adembenemende uitzicht over de wereldberoemde Ngorongoro-krater en de meren op de bodem. Maak je op voor een opwindende jeep-safari in de krater, waar je een overvloed aan wilde dieren tegenkomt, waaronder leeuwentroepen, zeldzame zwarte neushoorns, sierlijke zebra’s en speelse nijlpaarden. Terwijl je dit natuurwonder verkent, zal de gids je alles vertellen over het unieke ecosysteem en de natuur van het gebied.

Geniet na je jeep-safari van een picknicklunch in de buurt van het nijlpaardenmeer. Daarna wordt je teruggebracht naar Arusha, waar je vertrekt met een privétransfer naar Kilimanjaro Airport. Geniet van het uitzicht op de Kilimanjaro terwijl je naar Zanzibar vliegt voor het volgende deel van je avontuur.

Bij uw aankomst op Zanzibar Airport staat onze Zanzibar-chauffeur klaar om je terug te begeleiden naar je hotel, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een onvergetelijke safari-ervaring.

 • Maaltijden: ontbijt, lunch

Wat is erbij inbegrepen:

 • Alle transfers volgens het reisschema
  Jeep safari’s in volledig uitgeruste 4WD Toyota Land Cruisers met een pop-up dak
 • Alle activiteiten volgens de routebeschrijving
 • Accommodatie in lodges volgens de routebeschrijving
 • Alle toegangsprijzen voor het nationale park en de beschermde gebieden
 • Alle overheidsbelastingen en toeslagen
 • Maaltijden volgens de routebeschrijving
 • Gekoeld drinkwater tijdens de safari
 • Diensten van een professionele Engelssprekende chauffeur-gids
 • Verrekijker (1 per voertuig)
 • 24/7 informatieondersteuning door uw reismanager en safaricoördinator
 • Eenpersoonskamer zonder extra kosten bij een oneven aantal reizigers

 

Wat is niet inbegrepen:

Hoewel deze artikelen niet in het pakket zijn inbegrepen, kunnen we u echter helpen met het regelen ervan.
Een fooi geven aan je chauffeursgids is een gangbare praktijk en toont waardering voor hun harde werk en toewijding.
Tenslotte is het verkrijgen van een visum en medische verzekering uw verantwoordelijkheid, maar we begeleiden je ook graag door deze processen en maken het zo soepel mogelijk.

Aantal mensen Prijs/persoon
1 persoon
€1350
2 reizigers
€850
3 reizigers
€690
4 reizigers
€600
5 reizigers
€550
6 reizigers
€520

Boek je trip nu:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam