Waarom wij werken aan duurzame Tanzania reizen​

Is het niet vanzelfsprekend en logisch dat we houden van de ongerepte wildernis van Afrika en zijn fantastische dieren? Het ecosysteem is zo divers en rijk…

Bij Luna’s Wild Rides geloven we dat reizen een ervaring moet zijn die de reiziger verrijkt en tegelijkertijd de schoonheid van de bestemmingen die we bezoeken behoudt. Bij ons bedrijf staat duurzaamheid centraal en we zijn toegewijd aan het bieden van milieuvriendelijke reisopties die onze impact op het milieu minimaliseren.

We begrijpen dat de reisindustrie een negatieve impact kan hebben op het milieu en we streven ernaar een positief verschil te maken door duurzame praktijken in elk aspect van onze activiteiten op te nemen. Van de manier waarop we onze rondleidingen ontwerpen tot de accommodaties die we kiezen, geven we prioriteit aan duurzaamheid en streven we ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

We geloven dat duurzaam reizen niet alleen voordelen heeft voor het milieu, maar ook de reiservaring verrijkt. Onze tours bieden reizigers de mogelijkheid om contact te maken met de lokale gemeenschappen en zich onder te dompelen in hun cultuur, waardoor een meer betekenisvolle en authentieke reiservaring ontstaat.

Bij Luna’s Wild Rides zijn we er trots op een verscheidenheid aan duurzame reisopties aan te bieden die voldoen aan de behoeften en interesses van onze klanten. Of je nu geïnteresseerd bent in eco-tours, wildlife safari’s, culturele ervaringen, ruige hikes, fietssafari’s of avontuurlijke reizen, wij hebben het allemaal.

We zijn toegewijd aan het gebruik van duurzame vervoerswijzen, zoals fietsen, wandelen of openbaar vervoer waar mogelijk, om onze ecologische voetafdruk te verminderen. We werken ook samen met lokale leveranciers die onze toewijding aan duurzaamheid delen en gebruiken lokaal geproduceerde producten en diensten om de gemeenschappen die we bezoeken te ondersteunen. We proberen gereedschap te gebruiken dat kan worden gerecycled of gemaakt is van gerecycled materiaal. Zie ook onze FAQ-pagina voor ons beleid met betrekking tot eten en drinken tijdens onze safari’s.

Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich uit tot ver buiten onze tours en we zijn altijd op zoek naar manieren om onze milieueffecten te verbeteren. We streven naar afvalvermindering door het gebruik van herbruikbare containers en het minimaliseren van het gebruik van wegwerpplastic. We ondersteunen ook milieugerelateerde organisaties en initiatieven die aansluiten bij onze waarden.

We geloven dat duurzaamheid geen trend is, maar een verantwoordelijkheid en we zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben door zo duurzaam mogelijk te reizen. Doe met ons mee op een van onze milieuvriendelijke avonturen en ontdek een nieuwe manier van reizen die niet alleen voordelig is voor jou, maar ook voor de planeet.