Ga jij Tanzania​ ontdekken?

Hallo avonturiers! Jambo!

Zoek je meer dan alleen een saaie strandvakantie met een fruitige cocktail, dan is Tanzania een ‘must-be’ op je bucketlist. Waarom?

Een Paradijs Voor De Avontuurlijke Reizigers

Dit Oost-Afrikaanse land is de thuisbasis van leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns, luipaarden, nijlpaarden, buffels en cheeta’s – om er maar een paar te noemen! – die je binnen handbereik zult zien in hun natuurlijke habitat.

Maar het zijn niet alleen de dieren die Tanzania tot een avontuurlijk paradijs maken. Tanzania is trots op de Kilimanjaro, de hoogste berg in Afrika en een van de “Seven Summits of the World”; Ngorongoro Crater, de grootste vulkanische caldera op aarde, door UNESCO opgenomen als werelderfgoed, met zijn unieke flora en fauna; Serengeti, de thuisbasis van de beroemde Grote Migratie, een legendarisch evenement dat zelfs de meest doorgewinterde reiziger zal verbazen!

En voor degenen onder jullie die hunkeren naar de Afrikaanse zon en het hele jaar door zalig warme Indische Oceaan: de kustlijn van Tanzania is bezaaid met prachtige tropische stranden, waaronder de beroemde Zanzibar-archipel en verborgen juweeltjes van Mafia Island. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor kitesurfen, diepzeevissen, snorkelen en duiken van wereldklasse.

Tanzania. Als Je Meer Zoekt

Maar wacht, er is meer! Tanzania is ook rijk aan cultureel erfgoed. Er zijn meer dan 120 verschillende etnische groepen, elk met hun eigen talen en tradities. Van de Maasai met hun traditionele springdans tot de bruisende markten van multinational Dar es Salaam of bruisend Stone Town, aan culturele ervaringen geen gebrek in ons thuisland.

Dus waar wacht je op? Pak je koffers, pak je camera’s en smartphones (en genoeg geheugenkaarten!), En plan het avontuur van je leven met ons.

Karibu Tanzania!

We kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.