Onze disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Luna’s Wild Rides doet haar best om ervoor te zorgen dat de informatie op de website correct, volledig en up-to-date is, maar geeft geen garanties of verklaringen van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website, voor welk doel dan ook.

Luna’s Wild Rides is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of in verband met het gebruik van deze website.

De website van Luna’s Wild Rides bevat links naar andere websites die niet onder de controle staan van Luna’s Wild Rides. Luna’s Wild Rides heeft geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van deze links impliceert geen goedkeuring van de inhoud ervan. Het gebruik van dergelijke gekoppelde websites is voor eigen risico van de gebruiker.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt “cookies”, tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De informatie die door de cookie wordt gegenereerd over uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om het gebruik van de website te evalueren, rapporten over de website-activiteit voor website-exploitanten samen te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google kan deze informatie ook aan derden verstrekken indien dit wettelijk vereist is, of waar dergelijke derden de informatie namens Google verwerken. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het verwerken van gegevens door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven beschreven.

Luna’s Wild Rides behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de website te wijzigen of bij te werken.